Luft/Luftvärmepumpar

Du som värmer upp ditt hus med direktverkande el kan i de flesta fall nästan halvera värmekostnaderna genom att installera en luft/luftvärmepump.
En luftvärmepump återbetalar sig snabbt. Anledningen är att besparingen är stor, samtidigt som investeringen är såpass liten. När pengarna du sparat in med värmepumpen har överskridit investeringsbeloppet, är din luftvärmepump återbetald. Det gör att man kan spara pengar i många år framåt som man kan göra roligare saker för.

Med en luftvärmepump får man inte bara värme. På de varmaste dagarna under sommaren kan man även köra den som luftkonditionering.

Vi installerar och servar de flesta märkena på marknaden och vi säljer flertalet märken så kontakta oss för att få mer information om våra värmepumpar.

IVT Aero 900

Den största och mest avancerade medlemmen i
Aero-serien är särskilt utvecklad för stora hus med öppna planlösningar. Med rörelsesensorn IntelligentEye märker Aero 900 när det är dags att börja, eller sluta, sprida skön värme. Och tack vare UltraWide luftspridning klarar den att värma upp riktigt stora ytor. Aero 900 är energiklassad A+++, vilket innebär att den är snäll mot både plånbok och miljö, utan att tumma på prestandan.

IVT Aero 800

Aero 800 är en av våra effektivaste luft/luftvärmepumpar, utvecklad för vårt nordiska klimat och med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt. Bland många smarta funktioner finns bland annat Coanda-tekniken, som med en motoriserad luftriktare styr värmen på ett sätt som ger dragfri värmespridning och varmare golv. För dig som har direktverkande el innebär ett byte till Aero 800 sänkta värmekostnader med upp till 50 procent.

IVT Aero 600

Det perfekta, högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-serien är Aero 600 inverterstyrd, vilket innebär att värmeproduktionen automatiskt anpassas efter behovet, och givetvis finns funktion för 10-gradig underhållsvärme.

Produktblad

IVT Aero 900

Produktblad

IVT Aero 800

Produktblad

IVT Aero 600

Broschyr

Luft/luftvärmepumpar